dinsdag, 26 november 2013

MotorVac® Diesel Systeem Reiniger, reinigt effectief uw complete brandstof-/inlaatlucht en uitlaatsysteem met een verbluffend eindresultaat!  Dit geldt voor de: Inlaatkanalen in de kop / Inlaatspruitstuk / EGR systeem / Kleppen en klepstelen / Uitlaatsysteem / Turbo / DPF filter

  lees meer..
zaterdag, 16 februari 2013

STAPHORST • Wiellagers zorgen ervoor dat een wiel met zo min mogelijk weerstand kan draaien. Een versleten wiellager is vaak te herkennen aan het brommende, zoemende of zingende geluid dat de lagers maken. Sinds enige tijd heeft Haasjes Autoservice een eigen HUB / wiellager pers. Snel en professioneel uw lagers vervangen? Dit kan o.a. voor Ford, Volkswagen en Volvo's. Vragen over andere merken of kapotte wiellagers? Neem dan contact met ons op.

  lees meer..
vrijdag, 15 februari 2013

STAPHORST • Een volkswagen Transporter, met name de T5, heeft een aantal veel voorkomende problemen. Te denken valt aan de waterpomp, vernellingssbak, overdruk, etc. Met een Volkswagen specialist bij de hand zijn deze zaken al vrij snel op te lossen. Haasjes Autoservice is de vertrouwde T5 garage in Staphorst. Problemen met een Transporten? Wij lossen het graag op. 

  lees meer..
donderdag, 14 februari 2013

STAPHORST • Heeft u een Skoda of Volkswagen Golf, Polo, Golf Variant of Golf Plus met (140 PK) 1.4 TSI of 1.2 TSI van het modeljaar 2010 dan is het mogelijk dat uw auto een opgerekte ketting krijgt en in de motor kapot loopt. Zodra er een 'roffel' te horen is, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij hebben de nodige kennis en professionele gereedschap in huis om uw ketting te vakkundig te vervangen. Voorkomen is beter dan genezen. Een reparatie betekent een flinke kostenpost die in de duizenden euro’s kan lopen. Kom daarom naar Haasjes Autoservice voor advies. Wij staan u graag te woord.
    lees meer..
woensdag, 14 december 2011

AIRCO • Er wordt veelal gedacht dat de airco is gemaakt om te koelen bij zomerse omstandigheden. Dit is natuurlijk waar, maar de airco haalt ook het vocht uit de lucht. Het is aan te raden om de airco ook in natte en winterse omstandigheden te gebruiken. Dit om beslagen ramen te voorkomen. Tevens is het voor de airco ook beter dat hij continu gebruikt wordt, de meeste airco systemen met climate control doen dit automatisch.

  lees meer..
Pagina
1

Haasjes Autoservice geeft advies en raad
plus onderhoud van bumper tot bumper.